Jump to content
  • 0
Krazerz

Xobot Loading Overlay stuck in my foreground

Question

So, I tried to open Xobot last night, I believe, and since then, the Xobot logo, and a green loading bar below it, have been stuck in the foreground of my screen, blocking whatever is behind it. It doesn't appear open in my Task Manager or anything. Basically was just trying to report this issue and find out if there was a way to fix it without having to reboot my PC. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

You'll have to run it from CMD and then post the error here. Once we know the error we can help you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 28/04/2020 at 5:20 AM, Krazerz said:

So, I tried to open Xobot last night, I believe, and since then, the Xobot logo, and a green loading bar below it, have been stuck in the foreground of my screen, blocking whatever is behind it. It doesn't appear open in my Task Manager or anything. Basically was just trying to report this issue and find out if there was a way to fix it without having to reboot my PC. Thanks.

Fairly sure it’s downloading everything will take some time to download it all

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 9/20/2020 at 9:03 PM, 1800skydivei said:

Any fix? I'm having the same issue.

xobot is down owners dont care enough to fix it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×